Rob en Nathalie maakten woondromen waar in Veerhaven

Interview met een van de kopers uit Veerhaven Hellevoetsluis

Nathalie en Rob waren op zoek naar een uniek huis. Vrijstaand, met een ruim kavel rondom.

Nathalie en Rob waren op zoek naar een uniek huis. Vrijstaand, met een ruim kavel rondom. Misschien wel in het bos of zo. Een woning aan het water stond niet op hun wensenlijstje. Maar toen ze de watervilla’s in Veerhaven zagen, lieten ze zich direct verleiden. “Het was liefde op het eerste gezicht. Hoe geweldig is het dat je hier elke dag ontwaakt en gaat slapen met zicht op het Haringvliet en dat je zo met je boot de vrije natuur in kunt varen!”

Als we het stel spreken, spat het enthousiasme eraf. Nathalie en Rob wonen nu in Oostvoorne. Daar hadden ze het eigenlijk prima naar hun zin, maar ze zochten iets unieks. Na 15 huizen bekeken te hebben ging het roer om. Rob en Nathalie schreven zich in voor diverse nieuwbouwprojecten en zo kruiste Veerhaven hun pad.

Comfortabel zonder flink te stoken

“Bij de huizen die we hadden bekeken, moest zoveel gebeuren en dat zagen we niet zo zitten. Daarbij vonden we het ook een fijne gedachte een duurzaam huis te kopen dat gasloos is en dus klaar voor de toekomst. Dat huis vonden we dus in Veerhaven! Dankzij de uitstekende isolatie en nieuwste bouwtechnieken is de woning comfortabel zonder flink te stoken. We verdiepten ons in de plannen en schreven ons in. Toen we hoorden dat we waren ingeloot, konden we ons geluk niet op.”

 

Bekend in Hellevoetsluis

Rob en Nathalie kennen Hellevoetsluis. Enerzijds doordat ze er vroeger geregeld kwamen met de door opa gebouwde klassieke zeilboot. “We deden mee aan Classic Jacht Regatta’s en dan meerden we aan in de haven van Hellevoetsluis. Dat waren mooie momenten. Verder doe ik mijn boodschappen nu al vaak in de Struytse Hoeck, dus dat is ook bekend terrein.”

 

Alle ruimte om hier iets bijzonders van te maken

“We gaan hier met z’n tweetjes en onze hond wonen, dus we hebben alle ruimte om hier echt iets bijzonders van te maken. De ruimte bij het grote terras gebruiken we als leefkeuken. We hebben zo onze ideeën, maar we vragen Tieleman ook om mee te kijken. De afspraak staat al gepland, dus we zijn heel benieuwd waar ze mee komen. Aan de bouwer gaan we vragen of er in de berging bij de leefkeuken een toilet kan komen. De 1e verdieping wordt living en de kamer aan de binnentuin wordt kantoor. Op de 2e verdieping gaan we slapen. De 3e verdieping wordt ons gastenverblijf met eigen badkamer. Als familie wil blijven slapen of als onze vrienden uit Frankrijk overkomen, kunnen we ze een fijne eigen ruimte aanbieden.”

 

Nathalie en Rob kijken enorm uit naar de toekomst. Ze zien al helemaal voor zich hoe ze de hele dag van de zon genieten op het terras. “Het maritieme sfeertje en het saamhorigheidsgevoel dat kan ontstaan door de ontmoetingsplekken in Veerhaven spreken ons erg aan.”

Logo Veerhaven

Wilt u meer informatie?

Neem contact op met Delta Makelaardij of Hameeteman Makelaardij.

In verkoop

Veerhaven. Uniek wonen op hét mooiste plekje van Hellevoetsluis

  • Appartementen
  • Videappartementen
  • Terrasappartementen
  • Topappartementen
  • Penthouses
  • Kadewoningen
  • Watervilla's
→ Bezoek de projectwebsite
uitzicht-appartementen-penthouses-veerhaven-hellevoetsluis

BO Vastgoed & Ontwikkeling

Benieuwd hoe wij toekomst­gericht en duurzaam bouwen?
Adresgegevens

Kerkstraat 132
3262 PH Oud-Beijerland

Handige links
→ Over ons
→ Contact

Copyright © BO Vastgoed & Ontwikkeling |  Ontwerp & realisatie: MMPrivacyverklaring