In Land van Essche lopen er groenzones van de zuidrand naar het dijklint.

We noemen ze ‘groene aders’. De aders brengen het groen uit de omgeving tot diep in het plan waardoor er fijne speel- en ontmoetingsplaatsen ontstaan tussen de woningen met veranda’s.

De groene aders worden niet te strak aangeplant maar natuurlijk gevormd. Er is ruimte voor biodiversiteit en wadi’s zorgen ervoor dat overtollig regenwater kan infiltreren in de bodem. In het verlengde van de groene aders komen losse bomen en boomgroepen. Verder wordt het een heuvelachtig landschap met bloemrijke graslanden. In deze groenzone komen natuurspeelplekken
waar kinderen lekker kunnen ravotten.

Zittend in het zonnetje op de veranda geniet u van de spelende kinderen voor de deur en ziet u buren die in het voorbijgaan een praatje met elkaar maken. Hier leert u buren snel kennen en zijn vriendjes zo gemaakt.

Wij zien al voor ons hoe hier op een mooie zomeravond wordt geborreld en gebarbecued. Wordt u ook zo enthousiast van Land van Essche?

Meer nieuws

Samenwerken aan een nieuw bouwproject?

Of een grondpositie te koop? Voor projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling, herontwikkeling of de ontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed, neem vrijblijvend contact met ons op. Laten we eens kennismaken!