KONIngshof Exterieurimpressie Blok E
Over ons

Duurzaam ontwikkelen van woningen en bedrijfspanden is bij BO Vastgoed & ontwikkeling gefundeerd op een toekomstgerichte visie op wonen en werken. 

Wij bouwen nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden volledig gasloos; duurzaam, energiezuinig én klaar voor de toekomst. BO Vastgoed & ontwikkeling is een actieve en toekomstgerichte projectontwikkelaar van woningen en zakelijk onroerend goed. Met aandacht voor woonwensen en het milieu ontwikkelen wij nieuwbouwwoningen, appartementen en bedrijfspanden. Daarbij kunnen kopers en huurders steeds rekenen op onze persoonlijke aandacht.

Wij begeleiden iedere koper en huurder vakkundig en betrokken; van inschrijving tot de oplevering van de woning of het bedrijfspand. BO Vastgoed & ontwikkeling ontwikkelt uitsluitend gasloze woningen en bedrijfspanden. Hiermee nemen kopers een voorschot op de toekomst.

BO Vastgoed & Ontwikkeling, een toekomstgerichte en duurzame kijk op bouwen.

KONIngshof Exterieurimpressie Blok A

Gasloos bouwen

BO Vastgoed & ontwikkeling heeft een duidelijke kijk op energieneutraal wonen. Nieuwbouwwoningen, appartementen en bedrijfspanden bouwt BO Vastgoed & ontwikkeling zonder gasaansluiting. Wij sluiten met gasloos bouwen naadloos aan op het klimaatakkoord van Parijs. Nederland heeft hierin de ambitie uitgesproken om in 2050 energieneutraal, én daarmee aardgasvrij, te zijn.

Kopers van een gasloze woning of bedrijfspand zijn verzekerd van een goede investering. U woont energiezuinig en u voorkomt dure woningaanpassingen in de toekomst. Ook herontwikkelde panden levert BO Vastgoed & ontwikkeling volledig gasloos op. Duurzaam en energiezuinig bouwen is bij BO Vastgoed & ontwikkeling gefundeerd op gasloos bouwen. Kijk bij onze projecten voor meer informatie.

Slim investeren in de toekomst.
De voordelen van gasloos wonen:

  • U woont goedkoper; u bespaart op energiekosten.
  • Uw woning heeft een hogere marktwaarde.
  • Uw woning is uiterst comfortabel.
  • Uw woning is veiliger.
  • U woont milieuvriendelijk.
  • U voorkomt toekomstige woningaanpassingen.

Missie

BO Vastgoed & ontwikkeling is een betrokken no-nonsense projectontwikkelaar die zich actief inzet voor een schonere leefwereld door gasloos te bouwen.

Visie

BO Vastgoed & ontwikkeling wil een energieneutrale projectontwikkelaar zijn. Wij ontwikkelen gasloze en toekomstbestendige woningen en bedrijfspanden met oog voor de wensen van de kopers.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op

Vissershof Interieurimpressie Villa Woonkamer
BO Vastgoed & Ontwikkeling
Benieuwd hoe wij toekomst­gericht en duurzaam bouwen?
Adresgegevens

Kerkstraat 132
3262 PH Oud-Beijerland

Handige links
→ Over ons
→ Contact

Copyright © BO Vastgoed & Ontwikkeling |  Ontwerp & realisatie: MM