Nieuws

02LandvanEssche Instagram

Starters in Land van Essche

De starterslening is een financieel instrument dat in de gemeente Strijen wordt aangeboden om starters op de woningmarkt te ondersteunen bij het kopen van hun eerste koopwoning.

02LandvanEssche Instagram template5

Land van Essche is kindvriendelijk

Dat wil zeggen dat er overal plek is om te spelen én auto’s zijn hier te gast.

02LandvanEssche Instagram template2

Resumé!

In Land van Essche komen:
• 155 nieuwbouwwoningen;
• 96 koopwoningen, waarvan 27 met Koopstartregeling;
• 39 huurwoningen.

Wist u al dat Land van Essche meerdere woonsferen krijgt?

U kunt ‘Wonen aan de laan’ of ‘Wonen aan groen’. Door de verschillende woonsferen en de diversiteit in woningen wordt Land van Essche een heel aantrekkelijke wijk. Bijna geen straat is hetzelfde.

Het is 2023!

Een mooi jaar, want dit jaar gaat Land van Essche in verkoop en daarmee hopen we veel mensen blij te gaan maken.

Het moet gewoon goed zijn

Dus leggen we de lat hoog als het gaat om bestrating en groenaanleg. Ook de overgangen tussen privétuinen en openbare ruimte krijgen veel aandacht.

Het is bekend!

De woningen krijgen de signatuur van de jaren 30. Tijdloos mooi, rijk aan details en ambachtelijk ontworpen, zodat de wijk over 100 jaar nog even aantrekkelijk is.

Ook voor u!

Land van Essche is niet alleen maar voor gezinnen, ouderen of juist voor singles en jonge stellen. Nee, hier is iedereen welkom. Dat vinden we belangrijk en daar hebben we het woningaanbod ook op afgestemd.

Land van Essche wordt klimaatadaptief

Land van Essche wordt klimaatadaptief. Dat wil zeggen dat de wijk zich kan aanpassen naar alle weersomstandigheden. Deze zijn tegenwoordig vrij extreem. We kennen lange periodes van droogte die afgewisseld worden met hevige regenbuien.

Biodiversiteit in Land van Essche

Biodiversiteit is een samenvoeging van de woorden 'biologisch' en 'diversiteit'. Biodiversiteit is de term die wordt gebruikt om de verscheidenheid van het leven op aarde aan te duiden.

Land van Essche is uniek!

Dit wordt echt een woonwijk waar u ook als starter kunt slagen. Er komen rijwoningen met tuin en studio’s met flink terras en volledig vrij uitzicht op de polder.

Rijwoningen in Land van Essche

Wilt u uw eerste huis kopen of juist doorstromen? Dat kan in Land van Essche. Er komen rijwoningen voor starters en grote rijwoningen met een breedte van 6 meter.

KONIngshof Oud-Beijerland

In samenwerking met BOwonen hebben de architecten van RoosRos Architecten Koningshof in Oud-Beijerland ontwikkeld. Dit is een project om trots op te zijn, lees hier het hele verhaal van de architect.

Samenwerken aan een nieuw bouwproject?

Of een grondpositie te koop? Voor projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling, herontwikkeling of de ontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed, neem vrijblijvend contact met ons op. Laten we eens kennismaken!