Ooststaete krijgt vorm!

Gisteren gaven we de bouw een officieel karakter met een klein feestje op de bouwplaats. Wethouder Robin Heij van de Gemeente Hoeksche Waard metselde symbolisch de eerste gevelsteen.

Om dit bijzondere moment met ons te vieren waren de kopers, een aantal directe omwonenden, andere betrokkenen van Van Den Nieuwendijk Bouw, RoosRos Architecten, de makelaar en JARO aanwezig.

Dit was voor iedereen meteen een mooie gelegenheid om kennis te maken. Hier werd ook dankbaar gebruik van gemaakt, want na de officiële handeling werd er tijdens de borrel nog lang nagepraat.

De bouw is ondertussen in volle gang, langzaam gaan we de hoogte in en worden de contouren van de prachtige woningen zichtbaar. Er ontstaat een gevoel van trots; dit project, op een mooie plek in het centrum van Oud-Beijerland. We gaan in een rap tempo door met bouwen, zodat we de bewoners de sleutel van hun energiezuinige appartement zo snel mogelijk kunnen overhandigen.

Meer weten over de ontwikkeling van Ooststaete? Blijf ons volgen via de Social media om op de hoogte te blijven.

Image003

01IMG 1861
Meer nieuws

Samenwerken aan een nieuw bouwproject?

Of een grondpositie te koop? Voor projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling, herontwikkeling of de ontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed, neem vrijblijvend contact met ons op. Laten we eens kennismaken!