Vissershof - Een mooie groen plek vlakbij het station.

Kansen zien om buurten mooier te maken

gerealiseerd  //  2021  //  dordrecht

Vissershof, een mooie groene plek vlak bij het station

Met de ontwikkeling en realisatie van Vissershof hebben we de transformatie van het vissers-tuingebied in Dordrecht afgerond. In 2019 stonden op de aantrekkelijke locatie vlak bij het station nog bedrijfspanden. BOwonen kocht de panden een voor een op en startte met de planontwikkeling. Bij de start van de bouw moest de zwaar vervuilde grond gesaneerd worden. Ook het grondpeil werd verhoogd, zodat de buurt aansluit bij de andere buurten. Anno 2022 is de buurt af en wordt er met veel plezier gewoond.

Duurzaamheid

De vrijstaande villawoning is niet standaard en straalt kwaliteit uit. Met ambachtelijke detaillering in de architectuur, zoals stompe deuren, mooie dakpannen en bijzondere afweringsdetails. Zo ervaart u elke dag de luxe en het comfort.

Succesvolle samenwerking

Wie nu rondloopt ziet 8 schitterende villa’s met riante tuinen en parkeergelegenheid op eigen terrein. Vaker werken we samen met RoosRos Architecten. Een succesvolle combinatie, omdat we dezelfde taal spreken als het gaat om duurzaamheid, kwaliteit en woongenot. De duurzame, gasloze woningen in Vissershof hebben een eigentijdse signatuur met mansarde kap en genuanceerde gevelsteen.

Meer projecten

Land van Essche - Duurzaam en klimaatadaptief

In voorbereiding  //  Strijen

Ooststaete - Vorstelijk wonen aan de Ooststraat

Gerealiseerd  //  Oud-Beijerland

Samenwerken aan een nieuw bouwproject?

Of een grondpositie te koop? Voor projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling, herontwikkeling of de ontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed, neem vrijblijvend contact met ons op. Laten we eens kennismaken!