Gorzenpark - Luxe wonen in Oud-Beijerland

Voor starters en doorstromers

in ontwikkeling  //  MEDIO 2023  //  oud-beijerland

Het voormalig Lidl terrein

Het voormalig Lidl terrein is naar inzien van BOwonen een prachtige locatie om woningen te realiseren. BOwonen is in Oud-Beijerland gevestigd en bekend met de behoefte van de lokale woningmarkt. Hieruit blijkt dat er natuurlijk woonbehoefte is voor alle segmenten, maar vooral voor starters en doorstromers. Hier geven we graag gehoor aan, zodat er weer gezinswoningen vrijkomen. Voornemens is het om hier 38 woningen te realiseren bestaande uit studio’s voor starters en appartementen voor doorstromers. Voor een mooie diversiteit in de wijk. 

Op dit moment zijn wij met de omgeving in overleg hoe wij dit geheel gaan vormgeven. 

Op 5 minuten lopen van hartje Oud-Beijerland

In de ‘groene long’ van de Oosterse Gorzen, op 5 minuten lopen van hartje Oud-Beijerland, komt Gorzenpark. Een prachtig nieuwbouwplan dat bestaat uit twee woongebouwen met studio’s, appartementen en penthouses. Het huidige groen en de waterpartij word flink geüpgraded en verrijkt, zodat de gebouwen in een natuurrijke setting komen te staan. Met deze ontwikkeling transformeert de voormalige Lidl-locatie tot een bijzonder aantrekkelijke woonomgeving met allure.

Voor iedereen een thuis

Gorzenpark biedt straks een gevarieerd woningaanbod, waardoor jong en ouder, stellen en singles hier een nieuwe woning kunnen vinden. De 10 studio’s zijn perfect voor starters, door de grootte en de prijsstelling. In de 20 appartementen van circa 80 tot 100 m2 vindt u een thuis als u comfortabel en gelijkvloers wilt wonen, zonder in te boeten op ruimte. De 6 penthouses van circa 100 tot 140 m2 zijn zonder enige twijfel het neusje van de zalm. Gemaakt voor levensgenieters die kiezen voor luxe.

Voor meer informatie zie Projectsite: gorzenpark.nl

Meer projecten

Land van Essche - Duurzaam en klimaatadaptief

In voorbereiding  //  Strijen

Ooststaete - Vorstelijk wonen aan de Ooststraat

Gerealiseerd  //  Oud-Beijerland

Samenwerken aan een nieuw bouwproject?

Of een grondpositie te koop? Voor projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling, herontwikkeling of de ontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed, neem vrijblijvend contact met ons op. Laten we eens kennismaken!