Belcampohof - Wonen in Oud-Beijerland

Belcampohof

gerealiseerd  //  2018  //  oud-beijerland

De plek waar het allemaal begon! Op deze locatie aan de Beneden Oostdijk was het tuincentrum TuinWereld gevestigd.  Degene die destijds de eigenaar was van het tuincentrum is de huidige directeur-eigenaar van BOwonen. De sloop bood ruimte voor een nieuwbouwontwikkeling met maar liefst 53 woningen. Vandaag de dag straalt de buurt de kwaliteit uit die we voor ogen hadden en is de nieuwe buurt ongekend populair. Iets waar we bij BOwonen trots op zijn.

Tijd vooruit

Deze ontwikkeling vond plaats in 2017-2018. Een tijd waar duurzaamheid aandacht had, maar nog niet zo’n grote rol speelde als nu. Toch legde BOwonen de lat ten aanzien van duurzaamheid hoog. Alle woningen zijn gasloos en bijna nul-op-de-meter. Daarmee waren we onze tijd ver vooruit en nog belangrijker: bewoners zijn klaar voor de toekomst.

BOwonen

Bijzonder aan deze ontwikkeling is dat hier de naam van BOwonen geboren is. BO.Wonen, zo heette het project. Gekozen omdat het aan de Beneden Oostdijk lag. De naam past ons goed, zodat besloten is dat de eerste projectnaam ook de bedrijfsnaam werd. Belcampohof is de nieuw straatnaam waar de laanvilla’s, hofvilla’s, parkvilla’s en singelwoningen aan te vinden zijn.

Meer projecten

Land van Essche - Duurzaam en klimaatadaptief

In voorbereiding  //  Strijen

Koningshof - Een plek met historie, klaar voor de toekomst

Gerealiseerd  //  Oud-Beijerland

Samenwerken aan een nieuw bouwproject?

Of een grondpositie te koop? Voor projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling, herontwikkeling of de ontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed, neem vrijblijvend contact met ons op. Laten we eens kennismaken!