Projectontwikkeling

Op zoek naar een doortastende projectontwikkelaar die een project van de grond krijgt? BOwonen regelt het.

Inzet, passie en echte liefde voor het vak, dat zijn redenen waarom partijen graag aankloppen bij BOwonen. Onze kracht zit in projecten en vastgoed van enige omvang: 40/50+ woningen. In geval van locaties met weinig ruimte om te bouwen is stapelen vaak een logische keuze. Het bouwen van hoogwaardige appartementen is een van onze expertises. We kijken altijd verder dan naar de woningen alleen en denken ook na over zaken als parkeren, recreëren en andere voorzieningen om prettig te kunnen wonen. Op het gebied van duurzaamheid gaan we altijd een stapje verder dan je zou verwachten. Dat vinden we belangrijk. Als ontwikkelaar kunnen we zo iets toevoegen aan de toekomst van onze kinderen.

BOwonen denkt in mogelijkheden. Door onze ondernemersachtergrond kijken we op een frisse manier tegen dingen aan. Dit leidt tot praktische oplossingen voor uitdagingen die we onderweg tegenkomen. We hebben een weloverwogen visie op veelbelovende locaties. Als we een kans zien, nemen we direct initiatief. Heeft u een grondpositie te koop, dan zijn wij zeker geïnteresseerd. We zijn betrokken bij de ontwikkeling van een projectlocatie vanaf de beginfase, maar ook bij de technische ontwikkeling en uitvoering van het plan. We werken hierbij nauw samen met diverse partijen zoals architecten, constructeurs en adviseurs. We werken soepel met de gemeente, van grondexploitatie tot en met het bestemmingsplan en de aanvraag van vergunningen. Een succesvol project is immers een visitekaartje voor ons allemaal!

We kopen grondposities in en ontwikkelen deze zelf. Ook werken we voor opdrachtgevers zoals corporaties, beleggers en gemeenten die wij in het ontwikkelproces volledig ontzorgen. Heeft u een stuk grond te koop of bent u op zoek naar een ervaren ontwikkelpartner die thuis is in de regio en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen? Laten we dan eens kennismaken!

Samenwerken aan een nieuw bouwproject?

Of een grondpositie te koop? Voor projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling, herontwikkeling of de ontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed, neem vrijblijvend contact met ons op. Laten we eens kennismaken!