Wanneer bestaand of verouderd vastgoed kansen biedt voor een nieuwe doelgroep, haalt BO Wonen er het beste uit.

Een verlaten fabriekshal, een afgeschreven kantoorpand of een oude boerderij. Herontwikkeling biedt mooie kansen om bestaande of verouderde panden een tweede leven te geven. Dat kan door transformatie, waarbij een bestaand gebouw een geheel nieuwe bestemming krijgt, maar ook door renovatie, waarbij je een bestaand pand esthetisch aantrekkelijker maakt. Op een creatieve manier komen er zo weer nieuwe woningen beschikbaar die uiteraard geheel voldoen aan de wensen van deze tijd en bijdragen aan een aantrekkelijke en duurzame toekomst.

Emotie speelt een grote rol bij herbestemmingsprojecten. Wat betekende het bedrijf voor haar omgeving? Wat voor bijzondere dingen zijn hier gebeurd? Deze aspecten maken een gebouw bijzonder of interessant, iets wat je niet ziet in een nieuwbouwsituatie. BOwonen heeft veel ervaring met het herontwikkelen van vastgoed. In overleg met de betrokkenen laten we zoveel mogelijk originele (industriële) details en stijlelementen in het nieuwe ontwerp terugkomen. Want juist de historie van een pand zorgt voor de sfeer.

Bezit u vastgoed in de Hoeksche Waard of omgeving (tot 50 km) en oriënteert u zich op de mogelijkheden van herontwikkeling? Laten we dan eens kennismaken!

Samenwerken aan een nieuw bouwproject?

Of een grondpositie te koop? Voor projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling, herontwikkeling of de ontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed, neem vrijblijvend contact met ons op. Laten we eens kennismaken!