Bedrijfsmatig vastgoed

Van ontwerp tot realisatie 
van je nieuwe bedrijfspand of hal, BOwonen verzorgt het hele traject.

Van een leeg kavel naar een bedrijfspand of bedrijfshal op een bedrijventerrein. Precies zoals u het voor ogen hebt. Dat hele proces vullen wij van begin tot eind samen met u in. Bij BOwonen bouwen we graag aan uw toekomst.

Onze ervaring met het ontwikkelen van bedrijfsmatig vastgoed en ons ondernemersbloed zorgen voor praktische adviezen en innovatieve inzichten. Heeft u een grotere bedrijfshal nodig omdat uw bedrijf groeit en u wilt uitbreiden? Of staat u juist op het punt om dat gehuurde, te grote pand te verruilen voor een kleiner, nieuw te bouwen exemplaar? Wat uw wensen ook zijn, we denken graag met u mee. Ook als er nog geen kavel is en het onderzoek naar een geschikte locatie nog moet starten.

De ontwikkelstrategie van BOwonen omvat meerdere richtingen. We ontwikkelen bedrijfspanden in eigen beheer met verhuur aan de eindgebruiker, maar we ontwikkelen ook bedrijfsvastgoed voor de verkoop. Tenslotte kunnen we u helpen bij het realiseren van uw eigen plannen.

Dus bent u op zoek naar een ervaren partner die enthousiast meedenkt en u alle zorgen uit handen neemt? Laten we dan eens kennismaken!

Samenwerken aan een nieuw bouwproject?

Of een grondpositie te koop? Voor projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling, herontwikkeling of de ontwikkeling van bedrijfsmatig vastgoed, neem vrijblijvend contact met ons op. Laten we eens kennismaken!