Koningshof
Oud-Beijerland

Koningshof Oud-Beijerland

In samenwerking met BOwonen hebben de architecten vanRoosRos Architecten Koningshof in Oud-Beijerland ontwikkeld. Dit is een project om trots op te zijn, lees hier het hele verhaal van de architect.

Een bijzondere locatie met veel verhalen van vroeger en straks ook van nu. Waar ooit een kasteelboerderij heeft gestaan met een boomgaard dat het landschap bepaalde, rennen misschien binnenkort (klein)kinderen rond of maken buren een praatje met elkaar. Een plek met een rijke geschiedenis.

Drie losse delen
Het gehele project Koningshof bestaat uit drie delen. Het eerste deel betreft de transformatie van het voormalige hoofdkantoor van schokdemperproducent KONI. Dit karakteristieke kantoorpand uit de jaren ’50 moest behouden blijven vanwege zijn cultuurhistorische belang. KONI was een belangrijke werkgever in de regio en het monumentale gebouw moest daarom met respect voor het verleden een nieuwe functie krijgen voor de toekomst.

Het ontwerp is gezamenlijk tot stand gekomen door de inzet van ontwikkelaar Leonard Batenburg, de gemeente Oud-Beijerland, stedenbouwkundige Ivar Branderhorst, landschapsarchitect Marco van Wetten en collega-architect Lizzy van der Linde. Een nieuw hoofdstuk breekt aan voor deze locatie en haar toekomstige bewoners. Vele verhalen en ervaringen zullen worden toegevoegd aan deze plek en haar rijke geschiedenis.

Meer lezen? https://lnkd.in/eeK-Sbv5

Logo Veerhaven

Wilt u meer informatie?

Neem contact op met Delta Makelaardij of Hameeteman Makelaardij.

In verkoop

Veerhaven. Uniek wonen op hét mooiste plekje van Hellevoetsluis

  • Appartementen
  • Videappartementen
  • Terrasappartementen
  • Topappartementen
  • Penthouses
  • Kadewoningen
  • Watervilla's
→ Bezoek de projectwebsite
uitzicht-appartementen-penthouses-veerhaven-hellevoetsluis

BO Vastgoed & Ontwikkeling

Benieuwd hoe wij toekomst­gericht en duurzaam bouwen?
Adresgegevens

Kerkstraat 132
3262 PH Oud-Beijerland

Handige links
→ Over ons
→ Contact

Copyright © BO Vastgoed & Ontwikkeling |  Ontwerp & realisatie: MMPrivacyverklaring