Vissershof. Een mooie groene plek om te wonen.

In ontwikkeling

Vissershof

  • 8 villa's met kaveloppervlakte van 420 tot 710 m2
  • 1 vrije kavel met een oppervlakte van 1200m2

Ervaar de ruimte

Stap binnen en ervaar de ruimte. De villa heeft een bruto oppervlak van 247m2.  Met drie uitbouwmogelijkheden voor nog meer ruimte kan het oppervlak worden vergroot tot wel 275 m2! U betrekt de tuin bovendien heel gemakkelijk bij de woning via de openslaande deuren of uitbouw met glazen achtergevel.


Duurzaamheid

De vrijstaande villawoning is niet standaard en straalt kwaliteit uit. Met ambachtelijke detaillering in de architectuur, zoals stompe deuren, mooie dakpannen en bijzondere afweringsdetails. Zo ervaart u elke dag de luxe en het comfort.


Comfortabel wonen, beter voor het klimaat én lagere energielasten.
Bij de ontwikkeling van Vissershof is er volop aandacht voor duurzaamheid. Niet alleen vanwege de overheidseisen of stijgende belastingen op aardgas. Het is de visie van BO Vastgoed & ontwikkeling om duurzaam en gasloos te ontwikkelen en bouwen. Met een heel team van vaste partners denken we goed na over de nieuwbouwmogelijkheden en toe te passen duurzame maatregelen. Daarin gaan we heel ver: van een WTW-installatie tot uitstekende ventilatie, PV-panelen en isolatie met hoogwaardig HR++ -glas en isolerende kozijnen. Maar ook het gebruik van duurzame bouwmaterialen, zoals verantwoord gekapt hout passen we toe.

Heeft u interesse?
Neem contact met ons op


Versturen

Adresgegevens

BO
Vastgoed & ontwikkeling

Kerkstraat 132
3262 PH Oud-Beijerland

0186 633 633
info@bowonen.nl
Handige links
Over ons
Contact
Contactgegevens

Kerkstraat 132
3262 PH Oud-Beijerland

0186 633 633
info@bowonen.nl

Copyright © BO Vastgoed & Ontwikkeling  |  Ontwerp & realisatie: MM